Legg baconskivene på Piggy Wiggy, sleng på lokket og kjør det i mikroen i like mange minutter som du har baconskiver. Ut kommer sprøstekt bacon. Magi.
På lager
Skal du pakke inn gavene? Da har vi alt du trenger!
Kunsten å steke bacon på riktig måte er omdiskutert. Skal man ha ekstra fett i pannen, eller skal man ikke det? Hvilken temperatur skal man ha? Hva gjør man for å fettet til å renne av baconet? Hvorfor, hvorfor, hvorfor blir ikke baconet sprøstekt?! Med tanke på at ikke noe skriker ”carpe diem” eller ”yolo” like mye som å stappe i seg de små salte, røkte og fantastiske skivene, føles det jo veldig unødvendig at opplevelsen skal ødelegges av at man må ha kokkeeksamen for å få det til.
Piggy Wiggy ordner biffen, unnskyld, flesket. Fordel baconet på brettet, legg på lokket og kjør det i mikrobølgeovnen på høyeste effekt, i omtrent like mange minutter som du har baconskiver. Ta dem ut og legg merke til at du kan få dem nøyaktig så sprø som du ønsker ved å variere tiden. Legg også merke til at fettet har samlet seg i rillene i brettet, slik at du slipper å stå med tørkepapir og tørke baconskivene som om de var et kjøkkenbord. Dessuten ligger det ingen tett bacontåke på kjøkkenet, som når du steker bacon.
Og ja, enkelte kommer til å himle med øynene og mumle noe om "mikro" og "nymotens greier", kanskje la det gå prestisje i å steke bacon i pannen. La dem gjøre det. Skulle du ta det ille opp, kan du alltids trøste deg med en ny porsjon sprøstekt og avrent bacon, mens de står og sliter ved komfyren.
(Næringsmiddeltilsynet anbefaler forresten tilberedning av bacon i mikrobølgeovn, ettersom det dannes langt mindre kjedelige ting i baconet når man lager det i mikroen enn når man steker det. Bare så du vet det.)
Skrolle/sveip til siden for å se flere aktuelle kategorier som vi har valgt for deg.
1 - 4 dagers klimakompensert levering
Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker
Hvis du angrer deg.